Az 1981-ben indult vállalkozásunk 1992-től foglalkozik üzletvitelszerűen kereskedelemmel, 2001-től DNV által elbírált ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezünk.
Magyarországon 7, Romániában 1 telephellyel rendelkezünk, telephelyek között rendszeres saját futárszolgálat működik, így területünkön azonnali az áru kiszolgálása. Ez azt jelenti, hogy Önt bármely telephelyünkön rövid időn belül ki tudjuk szolgálni. Magyarország nagy részét pár órán belül, Európa nagy részét egy napon belül elérjünk.
Előadásokat tartunk kollégáinknak és üzleti partnereinknek, hogy elsajátíthassák mindazt az ismeretet, amikre szükségük van.
Rendelkezünk “hot line” telefonvonallal, amin állandóan elérhetőek vagyunk. A nap 24 órájában, a hét minden napján.
Diagnosztikai berendezéseink és szak-mérnökeink segítségével partnereink telephelyén megállapíthatjuk a hibajelenséget és annak okát, javaslatot teszünk a hiba kijavítására.
Szeghalmon létesített új logisztikai központunk és a meglévő telephelyeink lehetővé teszik az általunk képviselt SKF,SHELL, Parker, valamint további termékek elérhetőségét. Karbantartás és üzemeltetés területein több mint 40.000 termékkel állunk rendelkezésre.
TOVÁBB RÓLUNK